Alle films en verzamelprogramma’s van IFA 2021 kun je online bekijken via het platform op onze website: on demand wanneer jij wilt, en live, op vaste tijdstippen:

Livestreams van de officiële opening, panelgesprekken en Q&A’s! 

Bezoek de openingsfilm, chat met andere filmliefhebbers en stel via een live Q&A of panelgesprek jouw vragen aan filmmakers en andere gasten. De openingsavond is een getimede vertoning, die als het ware plaatsvindt in een online bioscoopzaal: iedereen kijkt op hetzelfde moment. Vanaf 20 minuten voor de aanvangstijd is het mogelijk om de livestream te openen. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je iets eerder in de digitale zaal aanwezig bent. Zo kun je de hele livestream volgen en eventueel meekletsen of vragen stellen in de digitale chat. Het is niet mogelijk om de stream terug- of vooruit te spoelen. 

Of kijk de films zonder live-component, allemaal on demand

Zo goed als het hele programma van IFA 2021 is ook on demand te zien. Hierbij start je de films precies op het moment dat het jou het beste uitkomt. Vanaf vrijdagavond na de officiële opening zijn deze films beschikbaar tot en met zondagavond middernacht. Koop je een ticket voor een film, dan kun je deze (inclusief in veel gevallen een mini-inleiding) binnen het weekend afspelen wanneer jij dat wilt. Je kunt pauzeren, maar vanaf het moment dat je op PLAY klikt heb je vier uur om de film te bekijken. Let op: met een ticket heb je toegang tot één volledige vertoning van de film, je huurt de film dus niet. 

Maak een account aan

Voor het beste overzicht van je gekochte tickets kun je het beste direct een account aanmaken. Tickets die je koopt komen dan automatisch in je account te staan. Via ‘My Tickets’ linksboven in je scherm kun je een overzicht van al je kaartjes zien. Vanaf daar kun je dan makkelijk een livestream bijwonen of een on demand film starten. Heb je al kaartjes gekocht voordat je een account hebt aangemaakt? Geen probleem. Maak dan een account aan met het mailadres waarmee je tickets hebt gekocht. Je kaartjes staan dan automatisch in je account.