Navigatie overslaan

Word Vriend van IFA 2023!

23 september 2022

De voorbereidingen voor IFA 2023 zijn officieel begonnen. Wie de nieuwsbrief ontvangt is er al van op de hoogte: Vriend van IFA is in een nieuw jasje gestoken! Als Vriend van IFA krijg je naast de bekende voordelen ook regelmatig een kijkje achter de schermen in de aanloop naar IFA 2023 en nog een heleboel andere extraatjes.

Vriend van IFA 2023

Dit jaar betekent Vriend van IFA meer dan voorgaande jaren. Als Vriend van IFA ben je namelijk niet alleen tijdens de festivalperiode onze vriend, maar steun je IFA én haar missie het hele jaar door, waardoor wij weer een mooi festival kunnen neerzetten. Je krijgt naast de bekende Vriendenvoordelen ook nog eens korting op IFA Presenteert: twee filmvertoningen inclusief inleiding, die in november en januari zullen plaatsvinden. IFA Presenteert is een nieuw onderdeel van het festival in samenwerking met De Nieuwe Kolk. Daarnaast wordt er in november een speciale Vriendenborrel georganiseerd, waar Vrienden van IFA en de organisatie elkaar kunnen leren kennen.

Als Vriend van IFA is de bijdrage iets hoger, maar daar krijg je ook meer voor terug. Binnen IFA willen we een gelijkgestemde ‘community’ bouwen, waar mensen met een passie voor film, diversiteit, gelijkheid en emancipatie elkaar kunnen vinden en samenkomen. Om de maand versturen wij naar Vrienden van IFA een Vriendenmail, waarin te lezen zal zijn wat we de afgelopen tijd hebben gedaan en alvast een kijkje achter de schermen geven. Hoe komt het programma van IFA bijvoorbeeld tot stand en hoe selecteert ons Artistiek Leider de films die worden vertoond? Op deze manier hopen wij onze vrienden meer te kunnen betrekken bij de voorbereidingen van de aankomende editie.

Festivalvriend

Wat je van de afgelopen jaren gewend bent heet tegenwoordig Festivalvriend. Als Festivalvriend geniet je tijdens het festivalweekend van de bekende Vriendenvoordelen, waaronder exclusieve toegang tot de voorverkoop, twee vrijkaarten voor de Vriendenfilm en korting op iedere andere filmvertoning tijdens het festivalweekend. Je vriendschap verlengen hebben we dit jaar weer makkelijker gemaakt met een betaalverzoek.

Word Vriend van IFA of Festivalvriend

Vriend van IFA worden? Wil jij IFA het hele jaar door steunen en deel worden van de IFA-community? Je wordt al Vriend van IFA voor maar € 50 per jaar (klik hier om Vriend van IFA te worden). Alleen tijdens het festivalweekend vriend zijn? Voor €35 blijf je Festivalvriend (klik hier om festivalvriend te worden). Bij beide keuzes krijg je de optie een extra donatie te doen. Vriend van IFA en festivalvriend ben je één jaar of één festivaleditie en dit wordt dus niet automatisch verlengd.

Vorige artikel Volgende artikel