Navigatie overslaan

Meld je aan voor Oui We bij DNK!

4 september 2023

Ben jij tussen de 16 en 22 jaar, zit je vol ideeën over het organiseren van events en wil je tijdens IFA 2024 deel uitmaken van de jongerenjury? Meld je dan aan voor het jongerenpanel Oui We bij DNK! Je doet ervaring op als event producer, PR-manager of grafisch vormgever en organiseert de vetste events.

Samen met DNK organiseer je een jaar lang de meest uiteenlopende activiteiten voor jongeren tussen de 16 en 22 jaar. Lasergamen, een te gekke afterparty na een film of je eigen talkshow, niets is te gek!

Wat je krijgt:

– Met leeftijdsgenoten bedenken wat jullie nodig hebben; een goed gesprek, flinke party of een beetje van beide? Jij mag het verzinnen!
– Je bouwt een netwerk op en doet ervaring op bij het programmeren, ontwikkelen en promoten van events.
– Samen events organiseren en content maken tijdens toffe meetings.
– Elke maand 1x gratis naar de film en/of een voorstelling. Verder kun je met een introducé gratis naar geselecteerde events.
– Tijdens IFA 2024 ben je lid van de jongerenjury. Als jurylid ben je VIP-gast bij het filmfestival, bezoek je een aantal vooraf geselecteerde films, schuif je aan bij de IFA-talkshow en roep je een winnaar uit.

Wat van jou wordt gevraagd:

– Je bent tussen de 16 en 22 jaar oud.
– Je woont in Assen of omgeving.
– Je hebt een sterke mening over de nieuwste trends en ontwikkelingen en wil deze graag delen.
– Je komt eens per twee weken op de Oui We-meetings in DNK.
– Je bent beschikbaar van oktober 2023 t/m juli 2024. Natuurlijk wordt er in deze tijd rekening gehouden met (school)vakanties, studievrije weken, etc.

Wil jij graag deel uitmaken van Oui We? Meld je vóór 30 september 2023 aan op de website van DNK!

Vorige artikel Volgende artikel