Tarieven

  • Regulier: € 9,50
  • Vrienden: € 8,00
  • CJP/Studenten: € 8,00
  • Donatieticket: € 11,00
  • Drents Archief: € 5,50
  • 10-rittenkaart*: € 85,00

* alleen aan de kassa

Toelichting donatieticket
Draag je het festival een warm hart toe maar hoef je geen Vriend te worden? Geen zorgen, wij zijn blij met hulp van alle kanten. Met een donatieticket koop jij een ticket voor een film die je wilt bezoeken, en doneer je € 1,50 extra. Zo bezoek je voor 11 euro een leuke film en draag jij je steentje bij aan het voortbestaan van dit prachtige festival.

Het IFA is in 2020 op 6, 7 en 8 maart in De Nieuwe Kolk in Assen.

IFA is in Bioscoop De Nieuwe Kolk:

Weiersstraat 1
9401 ET Assen
www.dnk.nl

Enkele films zijn in het Drents Archief. Deze locatie vindt u aan de Brink 4 (tussen het station en De Nieuwe Kolk in).

De bioscoop ligt aan de rand van het stadscentrum en is zowel met het openbaar vervoer, de fiets als de auto makkelijk bereikbaar.

Openbaar Vervoer

Bioscoop De Nieuwe Kolk is tien minuten lopen vanaf het station Assen. Er gaat een goede busverbinding langs De Nieuwe Kolk. Met stadsbus 1 of bus 50, bent u binnen twintig minuten bij De Kolk.

Fiets

De fietsenkelder in De Nieuwe Kolk is bereikbaar via de Vaart Noordzijde. U kunt hier gratis uw fiets stallen.

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage onder Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk. De ingang van de parkeergarage is aan de Weiersstraat 1.

Het tarief bedraagt € 0,50 per 14 minuten, met een maximum van € 6,- per dag.

Arab Film Festival Rotterdam, Budgetcam, Cinemien, COC Groningen & Drenthe, Dagblad van het Noorden, De Webtuin, DNK, Drenthe College, Drents Archief, Drents Museum, Filmkrant.LIVE, Fries Filmarchief, Groninger Audiovisueel Archief, Hotel de Jonge, ICO Centrum voor Kunst & Cultuur, K&C Drenthe, Movies That Matter, Noordelijk Film Festival, RTV Drenthe, Stichting BuzzCore Projects, Studio NEON, Terschellinger Filmdagen, Vaart in Assen, VVV Assen

In Assen zijn verschillende hotels en bed and breakfastlocaties waar je kunt overnachten, bijvoorbeeld in Hotel de Jonge in het centrum van Assen en op loopafstand van de bioscoop in DNK. Op de website van VVV Assen vind je een overzicht.

Hier volgt snel meer informatie hoe je IFA kunt helpen als vrijwilliger!

Onze Vrienden zijn een belangrijke steun voor het festival. Zij maken het mede mogelijk mooie, vernieuwende en bijzondere (internationale) films naar Assen te halen. Om onze Vrienden te bedanken, krijgen zij een aantal voordelen:

– voorrang bij de kaartverkoop
– gratis toegang (met introducé) bij de speciale Vriendenfilm
– 1,50 euro korting op elk filmkaartje
– programmaboekje thuisgestuurd.

U kunt Vriend worden door minimaal 25 euro over te maken op onze bankrekening NL97 RABO 0308 3680 02 tnv Stichting Festival Vrouwenfilm, onder vermelding van ‘Vriend 2020’, uw adresgegevens en uw emailadres, waarbij u @ kunt vervangen door een spatie.

Sinds 1980 wordt in Assen jaarlijks het IFA georganiseerd: een uniek, meerdaags filmfestival waarin vrouwen, zowel voor als achter de camera, een centrale rol spelen. Het IFA is daarmee een van de oudste filmfestivals met een feministische traditie in Europa, het enige festival met een dergelijke oriëntatie in Nederland en bovendien een van de weinige vertoners van arthouse films in Drenthe.

Postbus 985
9400 AZ Assen
info@filmfestivalassen.nl

Lees hier onze privacyverklaring.

IFA BEDANKT HAAR FONDSEN EN SPONSOREN