Vanaf 21 februari 2018 begint de voorverkoop voor Vrienden van IFA. De reguliere kaartverkoop start op 23 februari 2018. Kaarten kunnen besteld worden via de website van De Nieuwe Kolk, telefonisch (088 012 85 60) of aan de balie van De Nieuwe Kolk.

Tarieven

  • Regulier: € 9,00
  • Vrienden: € 7,50
  • CJP/Studenten: € 7,50
  • Drents Archief: € 5,00
  • 10-rittenkaart*: € 80,00
  • Verrassingspakket: € 17,50

* alleen aan de kassa

Het IFA is in 2018 op 8, 9 en 10 maart in De Nieuwe Kolk in Assen.

Het IFA is in Bioscoop De Nieuwe Kolk:

Weiersstraat 1
9401 ET Assen
www.dnk.nl

Enkele films zijn in het Drents Archief. Deze locatie vindt u aan de Brink 4 (tussen het station en De Nieuwe Kolk in).

De bioscoop ligt aan de rand van het stadscentrum en is zowel met het openbaar vervoer, de fiets als de auto makkelijk bereikbaar.

Openbaar Vervoer

Bioscoop De Nieuwe Kolk is tien minuten lopen vanaf het station Assen. Er gaat een goede busverbinding langs De Nieuwe Kolk. Met stadsbus 1 of bus 50, bent u binnen twintig minuten bij De Kolk.

Fiets

De fietsenkelder in De Nieuwe Kolk is bereikbaar via de Vaart Noordzijde. U kunt hier gratis uw fiets stallen.

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage onder Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk. De ingang van de parkeergarage is aan de Weiersstraat 1.

Het tarief bedraagt € 0,50 per 15 minuten, met een maximum van € 5,- per dag.

Bibliotheek Assen, Budgetcam, COC Groningen & Drenthe, De Balie, De Webtuin, DNK, Drenthe College, Drents Archief, Drents Museum, Filmkrant.LIVE, Fries Filmarchief, Groninger Audiovisueel Archief, Hotel de Jonge, ICO Centrum voor Kunst & Cultuur, K&C Drenthe, Kringloopwinkel Het Goed Assen, Movies that Matter, RTV Drenthe, Studio NEON, VVV Assen.

In Assen zijn verschillende hotels en bed and breakfastlocaties waar u kunt overnachten. Op de website van VVV Assen vindt u een overzicht.

Help jij ons een handje tijdens IFA 2018 op 10 en 11 maart? Bijvoorbeeld bij de informatiebalie of als zaalwacht? In ruil krijg je een kijkje achter de schermen, ga je gratis naar de films tijdens het festival en maak je deel uit van het leukste vrijwilligersteam!

Opgeven kan via deze link.

Onze Vrienden zijn een belangrijke steun voor het festival. Zij maken het mede mogelijk mooie, vernieuwende en bijzondere (internationale) films naar Assen te halen. Om onze Vrienden te bedanken, krijgen zij een aantal voordelen:

– voorrang bij de kaartverkoop
– de gelegenheid tot het gratis bijwonen van een geselecteerde voorpremière voor uzelf en een introducé
– 1,50 euro korting op elk filmkaartje

U kunt Vriend worden door minimaal 25 euro over te maken op onze bankrekening NL97 RABO 0308 3680 02 tnv Stichting Festival Vrouwenfilm, onder vermelding van ‘Vriend 2019’, uw adresgegevens en uw emailadres, waarbij u @ kunt vervangen door een spatie.

Sinds 1980 wordt in Assen jaarlijks het IFA georganiseerd: een uniek, meerdaags filmfestival waarin vrouwen, zowel voor als achter de camera, een centrale rol spelen. Het IFA is daarmee een van de oudste filmfestivals met een feministische traditie in Europa, het enige festival met een dergelijke oriëntatie in Nederland en bovendien een van de weinige vertoners van arthouse films in Drenthe.

Postbus 985
9400 AZ Assen
info@filmfestivalassen.nl

Lees hier onze privacyverklaring.

IFA BEDANKT HAAR FONDSEN EN SPONSOREN