Navigatie overslaan

IFA <3 Vrijwilligers!

6 januari 2020

UPDATE: Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen is de inschrijving voor vrijwilligers voor 2020 gesloten! Je bent natuurlijk nog steeds heel welkom om langs te komen op ons festival, 6, 7 en 8 maart 2020.

Op 6, 7 en 8 maart vindt de 40e editie van Internationaal Filmfestival Assen plaats. Vrijwilligers zorgen ervoor dat IFA goed draait, en zijn dus cruciaal! Daarom zoeken we ook dit jaar weer vrijwilligers die het leuk vinden om te komen helpen bij dit feestelijke jubileum van het filmfestival.

Lijkt het jou leuk om te helpen? Of misschien ken je iemand (met wie je samen wilt vrijwilligen)? Meld je dan nu aan via deze link.

Dit ga je doen:
Na je aanmelding krijg je bericht van onze vrijwilligerscoördinator Eelste, waarna je kunt aangeven welke blokken je beschikbaar bent. Eelste maakt dan een schema die daar zoveel mogelijk mee rekening houdt. Tijdens de voorbereidende bijeenkomst op maandag 2 maart 2020, ‘s avonds in DNK, worden de schema’s besproken. Ook is er dan ruimte om je vragen stellen en de andere vrijwilligers en het team van IFA te ontmoeten.

Tijdens het festival op 6, 7 en 8 maart staan een paar vrijwilligers bij het infopunt, om ervoor te zorgen dat alle bezoekers de weg weten te vinden en hun vragen kunnen stellen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers! De meeste vrijwilligers staan echter bij de zalen, om de kaartjes te controleren en de scoreformulieren naderhand in ontvangst te nemen. Jij controleert de zalen en zorgt ervoor dat eventuele laatkomers al dan niet op een goed tijdstip naar binnen kunnen.

Omdat jij je als vrijwilliger hard inzet voor het festival mag je, wanneer daar ruimte voor is, het hele weekend gratis naar de film! Let wel: dit geldt niet voor alle films, gaat uiteraard altijd in overleg, en een volle zaal = een volle zaal.

Heb jij zin om samen met de andere vrijwilligers ervoor te zorgen dat ook deze feestelijke jubileumeditie van IFA een groot succes wordt? Heel erg leuk! Ook als je niet het hele weekend kunt, nodigen we jou van harte uit je aan te melden! Meld je nu aan als vrijwilliger voor IFA 2020!

Voor vragen kun je altijd mailen naar Eelste: vrijwilligers@filmfestivalassen.nl.

– Team IFA

Vorige artikel Volgende artikel