Navigatie overslaan

Open call voor New Wave 2024!

22 januari 2024

Heb jij ervaring als regisseur, een connectie met het Noorden én een filmplan dat je verder uit wil werken? Meld je aan voor New Wave 2024: hét ontwikkelprogramma waarin New Noardic Wave negen geselecteerde regisseurs met een filmplan begeleidt!

Van maart tot en met december werk je zeven weekenden met andere makers aan je filmplan. Je ontwikkelt je persoonlijke, artistieke en zakelijke skills met masterclasses en workshops van professionals uit de Nederlandse filmwereld, bezoekt verschillende festivals, krijgt coaching- en werksessies en wordt gekoppeld aan producenten. Het eerste New Wave-weekend is tijdens IFA, waar je direct al interessante workshops, masterclasses, en netwerkmomenten hebt.

Het doel? Een filmplan ontwikkelen dat je aan het einde van het programma presenteert aan omroepen, producenten en fondsen. New Wave is voorál ook in een veilige omgeving kennismaken met vakgenoten met een link met het Noorden en de industrie; van producenten, fondsen, tot dramaturgen. Vergroot je kennis, raak geïnspireerd door andere makers, scherp je filmplan aan en bouw je netwerk op. Dit alles is onderdeel van New Wave 2024. Voor deelname zijn de kosten €250,-.

De deadline voor aanmelden is 28 januari om 23:59 uur. Er vindt een voorselectie plaats, waarna de gesprekken op 8 en 10 februari plaatsvinden. De definitieve deelnemers worden 25 februari bekendgemaakt.

Geef je op via het aanmeldformulier!

Vorige artikel Volgende artikel