Navigatie overslaan

Internationaal Filmfestival Assen zoekt media-kunstenaars

29 oktober 2018

Internationaal Filmfestival Assen | Vrouw & Film (IFA) zoekt voor de editie op 8, 9 en 10 maart 2019 media-installaties van beginnende filmmakers of kunstenaars. Het festival wil hiermee talentvolle makers een podium bieden.

IFA is een uniek, meerdaags filmfestival waarin vrouwen, zowel voor als achter de camera, een centrale rol spelen. Daarmee is IFA een van de oudste filmfestivals met dit uitgangspunt in Europa en het enige festival met een dergelijke oriëntatie in Nederland.

De werken mogen, net als het festival, focussen op vrouwen of gemaakt zijn door een vrouw, maar het is geen vereiste. De geselecteerde inzending wordt getoond tijdens ons festival op 8, 9 en 10 maart in de foyer van DNK in Assen.

Inspiratie opdoen? Bekijk hier een impressie van de media-installatie van de editie uit 2017, Women With a Movie Camera van Anne van Campenhout.

Alle soorten media-kunstwerken mogen ingezonden worden, als ze maar geproduceerd zijn tussen 1 januari 2017 en 1 december 2018. De inzendingen moeten vóór 1 december 2018 binnen zijn en kunnen worden ingezonden via onderstaande link:

Inschrijfformulier

Vorige artikel Volgende artikel