Navigatie overslaan

Feestelijke IFA-opening in handen van Noordstaat

15 februari 2022

Onze feestelijke opening in DNK op 11 maart is dit jaar, met een performance van Deejay Irie & Spoken Word artiest Charlotte Beerda, in handen van Noordstaat.

Noordstaat is een cultuurorganisatie met de focus op talentontwikkeling, presentatie en programmering van zowel upcoming talent als (startende) professionele artiesten in verschillende disciplines, muziek, dans, spoken word, graffiti en vaak ook interdisciplinair. Noordstaat wil cultuuruitingen van een nieuwe generatie cultuurmakers de mogelijkheid bieden een actieve rol te spelen in dat culturele en maatschappelijke veld, alsmede zich hierbinnen te ontwikkelen. In haar inhoudelijke keuzes sluit de stichting aan bij de culturele diversiteit van de samenleving.

Deejay Irie
De uit Groningen afkomstige Deejay Irie is de enige Nederlander die zichzelf wereldkampioen kan noemen Met ruim 20 jaar aan DJ ervaring is hij een echte meester in zijn vak. Naast het reguliere DJ’en is hij een pionier in het video DJ’en en heeft door zijn shows en video’s wereldwijd aanzien.

Charlotte Beerda
Charlotte Beerda is woordkunstenaar, muzikant. In haar werk betrekt ze graag andere disciplines als theater en dans. Onlangs bracht ze samen met Ard Zacht en Wordbites het muzikale-poëtische album DWAAL//GRUIS uit. Oor recenseerde: "Avantgarde muziek met dichtkunst met een grote D". Daarnaast is ze coach en artiest bij Noordstaat en actief als coach en wijkdichter bij Vrijdag in de Buurt.

Onze 42ste editie vindt plaats op 11, 12 en 13 maart. Ons hele programma staat vanaf 17 februari online. De kaartverkoop staart 25 februari. Liever eerder kaarten kopen? Word dan Vriend van IFA.

Vorige artikel Volgende artikel