Navigatie overslaan

Drentse Schatten Internationaal Filmfestival Assen

16 februari 2021

Vorige week brachten we onze samenwerking met Grand Cafe ‘t Wapen al onder de aandacht, maar voor de borrelhap (en IFA-merchandise) hebben we ook de handen ineen geslagen met Drentse Schatten: heerlijke borrelboxen voor tijdens de film!

Drentse Schatten
Oprichter Levi Vandenberg bedacht een pakket om de lokale ondernemers uit Assen te helpen tijdens de corona pandemie. De pakketten bestonden uit een aspergepakket, wijnpakket, bierpakket en banketbakkerij pakket. Speciaal voor IFA biedt Drentse Schatten nu twee borrelboxen aan, die allebei ook alcoholvrij te bestellen zijn.

Borrelboxen
Beide boxen bevatten het lokaal gebrouwen bier Dubbel Drents en een fles wijn voor de wijnliefhebber. Naast drank bevat de de IFA Borrelbox ook Drentse kruidenkaas, een droge worst en een boerenmix van verse noten. Tot slot vind je er ook een set toffe IFA-ansichtkaarten! Ga jij liever voor de IFA Festivalbox Deluxe? Dan ontvang je naast meer lokaal bier ook nog een IFA-schoudertas, Drentse dipstokjes en Bonbons van Vanderveen Assen.

Wil jij nou zo’n box tijdens IFA? Dan kun je die hier bestellen. Steun je ook direct de lokale ondernemer uit Assen: win-win!

Vorige artikel Volgende artikel