Navigatie overslaan

Workshop

Margje de Koning

GRATIS TOEGANG | BEIJK FOYER DNK

11 MAART 2023 | 15:00 UUR

About

Get Tickets

Tijdens de workshop, die gegeven wordt vanuit Movies that Matter Festival, vertelt een professional uit het werkveld je alles over een bepaald onderwerp of thema in de filmwereld, waarmee je zelf vervolgens aan de slag kunt. De workshop wordt tijdens IFA 2023 gegeven door Margje de Koning, directeur van Movies that Matter, en draait om impact maken met je film.

Let op: toegang tot de workshop is gratis, maar er dient wel gereserveerd te worden. Dit kan via de site van DNK.

Speeltijden

zaterdag 11 maart 2023 15:00 uur

Margje de Koning

De workshop wordt gegeven door Margje de Koning.

Margje de Koning is artistiek directeur van Movies that Matter en regisseerde jarenlang televisiedocumentaires voor zowel Nederlandse als internationale omroepen. Als eindredacteur bij de EO was ze verantwoordelijk voor Five Broken Cameras en Life Animated, die werden genomineerd voor een Oscar, en de Emmy-winnende No Burkas Behind Bars en Miners, Shot Down.

Movies that Matter

De workshop wordt gegeven vanuit Movies that Matter Festival.

"Wij verruimen de blik voor mensenrechten door het vertonen van films en het stimuleren van vertoningen van films over mensenrechten. Dit doen we door het organiseren van het jaarlijkse Movies that Matter Festival, educatievertoningen voor studenten en scholieren, het organiseren van events, met advieswerk in binnen- en buitenland en het ondersteunen van festivals in het buitenland."