Navigatie overslaan

Masterclass Laurette Schillings

GRATIS TOEGANG | NIVO-FOYER DNK


UITGESTELD

About

Voor het derde jaar op rij kun je tijdens IFA de Masterclass bijwonen, waarin een filmprofessional uitgebreid over haar/zijn werk en het werkveld verteld. Dit jaar is Laurette Schillings te gast, producent bij Topkapi Films. Hoe produceer je eigenlijk een film en wat komt daar allemaal bij kijken? De Masterclass biedt een mooie gelegenheid om brandende vragen te stellen, tips te verzamelen en om te netwerken met andere filmmakers en geinteresseerden.

Laurette Schillings werkt al ruim tien jaar bij productiebedrijf Topkapi Films, dat films en series produceert voor de internationale markt, zowel fictie als non-fictie. Denk bijvoorbeeld aan Druk (Thomas Vinterberg, 2020), Instinct (Halina Reijn, 2019) en de serie Killing Eve (2018 - ). Ook voor jong talent biedt Topkapi een speciaal programma, waarin zij zich kunnen ontwikkelen tot gevestigde namen. Schillings zal tijdens deze informele masterclass meer vertellen over haar werk, haar visie en haar expertise. Heb je vragen over het produceren van je film, over hoe je samenwerkt met producenten of ben je gewoon razendbenieuwd naar het filmvak? Deel tijdens de masterclass al je vragen en opmerkingen.

Wegens omstandigheden is de Masterclass helaas uitgesteld, het is daarom niet meer mogelijk om een kaartje te reserveren. Iedereen die zich al heeft aangemeld ontvangt een bericht met meer informatie.

De IFA Masterclass organiseren we in samenwerking met Filmclub Groningen, een initiatief van Filmvereniging Groningen. Kijk voor meer informatie op: filmvereniginggroningen.nl

Speeltijden

zaterdag 12 maart 2022 00:00 uur