Navigatie overslaan

Kaartverkoop is gestart!

23 februari 2018

De kaartverkoop voor de 38e editie van Internationaal Filmfestival Assen (IFA) op 10 en 11 maart is gestart! Tijdens het festival zijn ruim veertig films te bewonderen, waaronder veel voorpremières en enkele internationale titels die verder niet in Nederland worden getoond.

De kaartverkoop voor de IFA Vrienden is al eerder gestart, op woensdag 21 februari. ‘We zien dat met name The Florida Project van Sean Baker, Dorst van Saskia Diesing, Lady Bird van Greta Gerwig en Les Gardiennes van Xavier Beauvois erg in trek zijn’, aldus Jennifer O’Connell programmeur van IFA.

IFA is dit jaar op twee locaties, in de bioscoop van DNK en in het Drents Archief. ‘DNK is de hart van ons festival. Hier vertonen we veruit de meeste films en hebben we ook de Contour randprogrammering. Dat bestaat uit muziek, kunst en literatuur. Naast de programmering in DNK vertonen we ook vier films in het Drents Archief. Dit is een prachtige locatie die perfect past bij de films die daar te zien zijn. Dit zijn voornamelijk films die iets te maken hebben met Drenthe en het noorden van het land’, aldus O’Connell.

Nieuw deze editie zijn de verrassingspakketten, één op zaterdag en één op zondag. O’Connell: ‘Het programma is uitgebreid en dat is voor bezoekers lastig kiezen. Voor iedereen die niet kan beslissen of verrast wil worden door prachtige films introduceren we dit jaar het verrassingspakket.’ Het pakket bestaat uit twee films en een drankje en kost slechts € 17,50.

Vorige artikel Volgende artikel