Navigatie overslaan

IFA tijdens Maand van de Geschiedenis

1 oktober 2019

Volgend jaar bestaat IFA 40 jaar! In de Maand van de Geschiedenis in oktober blikken we alvast samen met oud-programmeur Janine van den Brink terug op de geschiedenis van het festival, met twee vertoningen van de klassieker Madeliefjes (Věra Chytilová, 1966). Dit vrolijke visuele spektakel over twee onrust stokende meisjes is nog steeds verrassend actueel, en was maar liefst drie keer eerder te zien op IFA. Op 5 oktober kunt u de film bekijken in het Drents Archief te zien om 19.30 uur en op 13 oktober in DNK (i.s.m. de Asser Filmliga) om 15.30 uur. Janine van den Brink leidt beide vertoningen in.

Ook is er tijdens Maand van de Geschiedenis in het Drents Archief een mini-expositie te zien van alle programmaboekjes en posters van 40 jaar IFA! Deze expositie is te bezoeken van 5 oktober t/m 31 oktober 2019. Tijdens de 40e editie van ons filmfestival in maart wordt de expositie nogmaals getoond.

Lees hier meer over onze activiteiten tijdens Maand van de Geschiedenis.

Kaartverkoop
Vertoning in Drents Archief (5 oktober): 5 euro, kaarten verkrijgbaar in Drents Archief op de avond zelf.
Vertoning in DNK (13 oktober): 10,25 euro, voor leden van Filmliga 7 euro, online aankoop 6,75 euro. Kaartverkoop via de website van DNK.
Mini-expositie: meer informatie volgt z.s.m.

Vorige artikel Volgende artikel