Navigatie overslaan

Assense horeca in je woonkamer tijdens IFA online

11 februari 2021

Tijdens onze online 41e editie doen we er alles aan om het festivalgevoel toch te kunnen waarborgen. We kunnen helaas niet de bioscoop bij je thuis bezorgen, maar wel de films, de merchandise (daar binnenkort meer over) en natuurlijk de (borrel)hapjes! In samenwerking met diverse Assense Horeca brengt IFA de filmversnaperingen dit jaar letterlijk naar je toe. Vandaag vertellen we je meer over Grand Cafe ‘t Wapen.

Grand Cafe ‘t Wapen
Sinds de opening in september 2018, heeft Grand Café ‘t Wapen een mooie samenwerking met Cultuurpaleis DNK. Gelukkig stopt die samenwerking niet daar, ook partners van DNK, zoals IFA, werken met Grand Cafe ‘t Wapen samen. Voorgaande jaren stonden ze tijdens ons festivalweekend in DNK, maar dat zal dit jaar jammer genoeg niet het geval zijn. In plaats daarvan hebben we besloten de heerlijk gerechten van Grand Cafe ‘t Wapen tijdens IFA bij je thuis te bezorgen. Zo kun je tussen de films door genieten van een heerlijke maaltijd en kun je onze festivalsfeer bijna proeven.

Lunchbox en driegangendiner
Speciaal voor onze IFA-bezoekers heeft Grand Cafe ‘t Wapen een lunchbox en verschillende driegangendiners samengesteld. Zo kun je voor het hoofdgerecht onder andere kiezen uit carpaccio van rund met rucola, gebrande pistachenootjes, parmezaanse kaas, cherrytomaatjes en truffelmayonaise. Je hoofdgerecht zou boeufbourguignon met krielaardappelen en een frisse salade kunnen zijn, met chocolade mousse toe.

Weet jij nu al dat je tijdens IFA graag wilt genieten van al het lekkers dat Grand Cafe ‘t Wapen te bieden heeft? Houd filmfestivalassen.nl dan goed in de gaten. We laten het weten zodra het mogelijk is om een bestelling te doen!

Vorige artikel Volgende artikel