Navigatie overslaan

IFA FAQ

Bezoek IFA in DNK of kijk online! Hier vind je alle praktische informatie over onze programmering in DNK, ons aanvullende online aanbod en de kaartverkoop.

Kaartverkoop

Vrienden van IFA kunnen vanaf 23 februari vanaf 10:00 uur kaarten kopen.
De reguliere kaartverkoop start 25 februari om 10:00 uur.

De kaartverkoop van de online films start op een later moment. Meer informatie volgt snel!

Ticketprijzen

€10,50 Regulier ticket DNK
€7,50 Regulier ticket KersVers en Noordsterren
€9,00 Regulier ticket Drents Archief
€47,50 Strippenkaart voor 5 films

Naast DNK ook online
Er is ook per dag een kleine selectie films online te zien. Lees hier hoe dit precies werkt, waar je tickets voor een online film koopt en wat de prijzen zijn. Let op: tickets voor een film in DNK geven géén toegang tot dezelfde film online.

Korting voor Vrienden
Als Vriend van IFA krijg je op elk kaartje €1,50 korting! Bekijk hier de andere voordelen die je als Vriend van IFA krijgt.

Strippenkaart

Met een strippenkaart zie voor 5 films voor €47,50 (dat betekent €1,00 korting per film). Je koopt hier een strippenkaart. Hiervoor maak je een account aan bij DNK, de festivallocatie van IFA, na aankoop komt de strippenkaart automatisch in je DNK-account te staan. Als je tickets bestelt, kun je vervolgens kiezen om te betalen met je strippenkaart (kaartverkoop vanaf 25 februari).

Let op: als je een strippenkaart koopt, betekent dit niet dat je automatisch tickets reserveert voor IFA. Je moet alsnog op tijd tickets kopen. Zorg dus dat je jouw strippenkaart op tijd inwisselt voor de films die je graag wilt zien!

Vriendenfilm

Elk jaar selecteert IFA een film speciaal voor haar Vrienden, omdat we zo ontzettend blij zijn met deze jaarlijkse steun aan het festival! Tijdens het festival kunnen Vrienden van IFA deze film gratis bezoeken, mét gast. De Vriendenfilm draait op zowel zaterdag als zondag in DNK, en je kunt zelf kiezen welke vertoning je bezoekt.

De Vriendenfilm van IFA 2022 is La Place d’Une Autre, dat Aurélia Georges baseerde op het spannende The New Magdalen van Wilkie Collins uit 1873.

Als Vriend van IFA kun je gratis tickets bestellen voor de Vriendenfilm op de website van DNK. Je selecteert één of twee tickets voor de vertoning van La Place d’Une Autre op zaterdag óf op zondag, en kunt dan bij het bestellen kiezen voor een €0,00 ticket (de IFA Vrienden Vrijkaart).

Andere vraag

We proberen om via deze informatiepagina alles zo helder mogelijk uit te leggen. Natuurlijk kan het gebeuren dat je een andere vraag hebt, of graag meer uitleg wilt. Stuur hiervoor een bericht via het gele tabje op onze site (rechterkant van je beeldscherm), kom tijdens IFA langs bij de infobalie in DNK of stel je vraag tijdens het festivalweekend aan onze online helpdesk (ook via het gele tabje).