Om het festivalgevoel compleet te maken, hebben we de handen ineen geslagen met Assense horeca. Speciaal voor IFA bieden zij een speciaal menu aan die voor het festivalweekend van 5, 6 en 7 maart te bestellen zijn. Zo kun je tijdens ons festival niet alleen van lekker eten en drinken genieten, maar steun je ook nog eens je lokale ondernemer.

Lunchbox en driegangendiner van Grand Cafe ‘t Wapen

Speciaal voor onze IFA-bezoekers heeft Grand Cafe ‘t Wapen een lunchbox en verschillende driegangendiners samengesteld. De lunchbox bevat twee broodjes, waaronder een vegetarische variant. Ook de driegangendiners beschikken over een vegetarische optie.

Voor het voorgerecht kun je onder andere kiezen uit carpaccio van rund met rucola, gebrande pistachenootjes, parmezaanse kaas, cherrytomaatjes en truffelmayonaise. Het hoofdgerecht zou boeuf bourguignon met krielaardappelen en een frisse salade kunnen zijn, met chocolademousse toe. Meer over Grand Cafe ‘t Wapen vind je hier. Let op: gerechten van Grand Cade ‘t Wapen zijn alleen in en rond Assen te bestellen.

Borrelboxen van Drentse Schatten

Speciaal voor IFA biedt Drentse Schatten nu twee borrelboxen aan. Beide boxen bevatten het lokaal gebrouwen bier Dubbel Drents en een fles wijn voor de wijnliefhebber. Naast drank bevat de de IFA Borrelbox ook Drentse kruidenkaas, een droge worst en een boerenmix van verse noten. Tot slot vind je er ook een set toffe IFA-ansichtkaarten! Ga jij liever voor de IFA Festivalbox Deluxe? Dan ontvang je naast meer lokaal bier ook nog een IFA-schoudertas, Drentse dipstokjes en Bonbons van Vanderveen Assen. Voor beide boxen is er ook een alcoholvrije variant. Bestellen? Dat kan hier. Let op: de boxen worden met Postnl bezorgd en zijn dus door het hele land door te bestellen!